I senaste versionen av Chrome varnas användare för sajter som inte har sk SSL. Det är en teknik som säkerställer att ingen information kan ändras under ”transporten” mellan webbläsare och server. Tekniken har funnits länge, men har först på senare tid blivit så billig och etablerad, att Google nu tycker att man kan kräva att alla seriösa sajter använder den.

Har din sajt inte SSL? Skaffa det idag!

Så här ser det ut i Chrome om din sajt redan har SSL. Om den inte har det ser det ut som i bilden överst. Då bör du se till att skaffa SSL omgående. Det lönar sig eftersom Google då kommer att ranka dina sidor. Det är också bra för dina besökares.

Tekniken är väletablerad så din webbyrå eller ditt webbhotell ska kunna hjälpa dig med detta snabbt och relativt billigt. Annars kan vi så klart hjälpa dig också.

Få hjälp med SSL, etc

11 + 8 =