Om oss

NetSolutions.nu

OM OSS

VISION

Att hjälpa företag och organisationer att växa med rätt PIM-stöd. Både rätt funktioner och rätt kostnad. Och rätt relationer, inklusive intern, externt med rätt partner. Vi har varit med ett tag och vet värdet av en “tidig gallring” på just värdeskapande, teamwork, fokus på rätt saker – kundnytta för er organisation, för då går det ju bra för alla!

“in a digital first world – Product (or Service) Information is Your Prime Asset!”

Och det är här vi kommer in, med erfarenhet, metoder och trygghet. Så att vi håller fokus på fakta (läs kanske nuläge), diskussioner kring just det, och enklast möjliga lösningar som verkligen löser grundproblemen – och då skapar vi rätt förutsättningar & teamwork för att accelerera.

High Five!

BAKGRUND

Företaget startades 2012 då mer som en sidoverksamhet. Sedan ett tag är det en permanent verksamhet och sedan juni 2022 med fokus på PIM.

Jag, Håkan Lindell, har erfarenhet av internettjänster sedan 1995. Jag har jobbat med utveckling, testning och införande av ett antal olika IT-produkter och IT-tjänster i en mängd olika organisationer (både privat och offentligt). Framför allt fokuserar företaget på PIM. Detta med kunskaper inhämtade från inriver (Expert Services). Samt PIM Projekt i NetSolutions.nu / NetSolution i Malmö AB.

Ett gammalt visitkort…

Vi jobbar i nätverk och har många samarbeten – inte minst med forna kollegor på inriver. Och då inte bara från Expert Services utan alla möjliga olika PIM kompetenser. Och givetvis på inriver också. Gå till sidan Samarbetspartners för mer information om det.

Min profil på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hakan-lindell-secure

VISION

inriver PIM Certified Business Analyst, 2016

Några av våra kunder…